دهه ی محسنیه از دیدگاه آیت الله مکارم و استاد رحیم پور ازغدی
دهه ی محسنیه از دیدگاه آیت الله مکارم و استاد رحیم پور ازغدی:
آیت الله مکارم شیرازی:
نظر حضرتعالی در مورد برگزاری مراسم ایام محسنیه چیست؟
«توسل به ذیل عنایت معصومین (علیهمالسلام) و فرزندان آنها کار بسیار خوبی است ولی بهتر این است که برنامههای جدیدی که در میان شیعه سابقه نداشته است ترتیب داده نشود.»
استاد حسن رحیم پور ازغدی:
«سالی که 6 ماهش عزاداری است، آن عزاداری دیگر ارزشی ندارد! هی ایام خلق میکنند؛ ایام محسنیه جدیداً خلق شده. آن روز دیدم یک کتاب قطور برای حضرت محسن نوشتهاند، کسی که به دنیا نیامده! بعد از همان شخص پرسیدم شما کل کتابهایی که برای حضرت زهرا(س) چاپ کردهاید به این قطر نمیرسد، چطور برای حضرت محسن با این قطر کتاب درآوردید؟ اینجور که شما ایام درست میکنید آقا جان باید کل سال که عزاداری کنیم و مردم به کارشان نمیرسند... اگر نصف سال را در تقویم به بهانههای مختلف شروع کنیم به عزاداری، کمترین ضررش این است که کسی رغبتی برای آمدن در مجلس عزاداری نخواهد داشت و برایش عادی میشود. این موضوع از ایام اهلبیت قداستزدایی میکند. چیزی که نادر نباشد، دیگر مرغوب نیست. به نظر بنده این وهن اهلبیت است. باید کاری کنیم تا گفتیم مراسم عزاداری شخص بدود، نه اینکه بگوید ای بابا باز هم مجلس عزا!»
دیدگاه عمار110:
عمار110 معتقد است گرچه اقامه ی عزا به نیت ثواب شاید بدعت محسوب نشود لیکن از منظر سیاسی و با توجه به توطئه و سوء استفاده دشمنان دین،استفاده ابزاری برخی جریان های انحرافی ، ضرورت وحدت و پرهیز از دوقطبی برگزاری دهه محسنیه ممدوح نبوده و توصیه نمی شود.
محمدصادق سلطان زاده
مشاهده خبر نظر آیت الله العظمی شبیری زنجانی درباره ایام محسنیه
- ۹۵/۰۹/۱۲